Els monitors

El nostre equip de monitors titulats compta amb una àmplia experiència en patinatge urbà, freestyle i rutes:

Jose Antonio

Monitor expert en tots els nivells, té una experiència de més de 5 anys com a monitor de patinatge urbà de Rodats (Barcelona). Patina des dels 14 anys d’edat.

Maria

Monitora experta en nivell d’iniciació i nens. Té una àmplia experiència jocs i tècniques fàcils i entretingudes perquè els més petits aprenguin a frenar, girar, saltar.

Merche

Monitora experta en el nivell d’iniciació i estupenda amb els nens, és una apassionada dels patins. Formada a l’escola des d’un inici.

Toni

És el nostre monitor més jove i farà que els nens de la classe es converteixin en uns experts patinadors, amb circuits, jocs i tècniques fàcils i entretingudes. Compta amb una experiència de més de dos anys a la nostra escola.

Christian

És el nostre monitor més jove i farà que els nens de la classe es converteixin en uns experts patinadors, amb circuits, jocs i tècniques fàcils i entretingudes, També és expert en els nivells més alt del patinatge, sent Campió d’Espanya d’Eslàlom i Campió de Catalunya a derrapatges i 95 en el rànquing mundial.

Josep

Monitor expert en girs, salts, fre en T i derrapatges. Ha estat monitor de l’Associació de Patinatge urbà de Barcelona (APB) durant més de 3 anys. Apassionat del patinatge, porta més de 10 anys sobre rodes, ara mateix es troba competint entre els millors en patinatge de velocitat.

Marta

Monitora experta en el nivell d’intermedi i estupenda amb els nens, és una apassionada dels patins. Formada a l’escola des d’un inici.

Pau

Monitor expert i coordinador de les classes, té una experiència de més de 3 anys com a monitor de l’escola de patinatge urbà de Rodats (Barcelona). Ha participat en diversos campionats de Freestyle arribant a diverses finals, quedant 1r la Battle de Amateur d’Albacete i 64 en el rànquing mundial.

#QgatPatina

No tweets found.